Učenički parlament Pravno-poslovne škole u Nišu obeležava Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

Autor Uklonimo barijere

Autor: Milena Vidojković

Uklonimo Barijere

Učenički parlament Pravno-poslovne škole Niš

Učenički parlament Pravno-poslovne škole u Nišu, u okviru svojih projektnih aktivnosti, osmislio je povodom Medjunarodnog dana osoba sa invaliditetom  projekat   “Lajv sa Draganom Rodić”.

Tog dana 03.12.2020 u 21:30h će na svom instagram profilu pps_nis razgovarati sa Draganom Rodić uz uključenje svih onih koji žele da pitaju, razmene iskustva ili prenesu pozitivne poruke svim osobama sa invaliditetom.

Projekat  Učeničkog parlamenta Pravno-poslovne škole podrazumeva isticanje pozitivnih primera u praksi, kako bi se osnažile osobe sa invaliditetom  na putu savladavanja mnogih prepreka, i podstakao  inkluzivni proces, koji društvo zagovara.

Dragana Rodić je od učenika odabrana kao pozitivan primer osobe sa invaliditetom koja je u životu postigla više od mnogih, koji nemaju probleme sa kojima se ona suočava. Uradila je mnogo za sebe, ali i zajednicu u kojoj živi. O tome, pored ostalog, svedoči i portal “Uklonimo barijere”, na kojem se mogu naći sve teme vezane za osobe sa invaliditetom i njihove probleme.

Povezane objave