NOVA ŠANSA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA SA INVALIDITETOM

Autor Uklonimo barijere
Uklonimo Barijere

Foto: Pixabay

Info portal “Uklonimo barijere“ i ove godine u saradnji sa agencijom „Workforce“  zapošljava osobe sa invaliditetom. Uslov je da oni koji žele da se prijave imaju rešenje o stepenu invalidnosti i da su prijavljene u Nacionalnoj službi za zapošljavanje kao osobe sa invaliditetom.

WORKFORCE je deo regionalne kompanije HEADS ADRIATIC čija je osnovna delatnost upravljanje i razvoj ljudskih resursa. Od 01. marta 2020. godine je, u skladu sa zakonskom regulativom, registrovana kao agencija za posredovanje  pri zapošljavanju. S obzirom na to da zakododavac predviđa i mogućnost zapošljavanja određenog broja osoba sa invaliditetom, kao društveno odgovorna kompanija, agencija WORKFORCE je odlučila da iskoristi tu priliku i da svoj doprinos integraciji lica s invaliditetom u redovne tokove života i rada.

Portal „Uklonimo barijere” je ostvario saradnju sa ovom agencijom i upravo zahvaljujući tome do sada je uposleno više od 20 osoba sa invaliditetom koje obavljaju poslove telefonske podrške za potrebe administracije zaposlenima, koji direktno rade sa kompanijama.

Osnivač portala Dragana Rodić lično upućuje na mnoge ljude, koji odgovaraju profilu kompanije. Tako osobe sa invaliditetom dobijaju priliku da budu korisni članovi društva i da svojim radom ostvare zaradu za život.

Saradnja portala „Uklonimo barijere” i agencije „WORKFORCE” se nastavlja i ove godine, pa je zbog toga važno da se svi zainteresovani jave što pre i dobiju šansu da rade posao u skladu sa svojim mogućnostima.

Autor: Sara Pruker

Povezane objave