Naša prva godina…

Autor Uklonimo barijere

Uklonimo BarijereIza nas je prvih godinu dana rada informativnog portala “Uklonimo barijere”. Pre svega želimo da se zahvalimo čitaocima i svim saradnicima bez kojih bi postojanje ovog portala bilo nezamislivo. Bilo da je reč o novinarima, urednicima, IT saradnicima, projektnom timu, svako je pružio svoj maksimum i nemerljiv doprinos u razvoju sajta. Posebnu zahvalnost za svesrdnu podršku i pomoć dugujemo Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji i američkom narodu. Objavili smo blizu 120 priča, svaka od tih priča nosi važnu poruku i nesumnjivo je doprinela ispunjenju prevashodnog cilja portala, a to je poboljšanje položaja osoba sa invaliditetom i bolje informisanje javnosti o problemima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom.

Prvu godinu uspešnog rada smo planirali smo da obeležimo prigodnom proslavom i izložbom na kojoj bi bili predstavljeni naši najznačajniji radovi iz godine koja je za nama. Imali smo u planu da okupimo sve naše saradnike, sagovornike, ali i verne čitaoce i da se svakome ponaosob zahvalimo na divnoj saradnji i borbi za bolje društvo, ipak trenutna epidemiološka situacija prouzrokovana virusom Covid-19 nas je sprečila u toj nameri. S tim u vezi pripremili smo virtuelnu izložbu koja se nalazi nakon ovog teksta i u okviru koje možete da pogledate neke od naših najboljih priča.

Ovo je naša prva godina, zahvaljujući pre svega čitaocima i sjajnom timu saradnika sigurni smo da je pred nama još mnogo godina uspešnog rada u kojima ćemo biti još motivisaniji i fokusiraniji na borbu za bolji položaj osoba sa invaliditetom i društvo bez barijera.

Urednički tim portala uklonimobarijere.rs

Dizajn multimedije: Miloš Milenković

Muzika: Heroj (Miloš Kračunović-Miloš Aranđelović)

 

Povezane objave