KKK „Nais“ i KKK „Soko“ igraju u Nišu

Autor Uklonimo barijere

Autorka: Vesna Petrović

 

Uklonimo Barijere

Foto: KKK „Nais“

Intenzivan ritam prijateljskih utakmica klub košarke u kolicima „Nais“ nastavlja u svom gradu. Pripreme pred početak nove sezone Prve lige Srbije ušle su u završnu fazu, što je odlična prilika da posle serije utakmica koje su igrane po centralnoj i južnoj Srbiji, ovoga puta, utakmica bude odigrana i u Nišu. Prijateljska utakmica košarke u kolicima između KKK „Nais“ iz Niša i KKK „Soko“ iz Beograda odigraće se u subotu, 24. oktobra. Mesto odigravanja je sportska sala OŠ „Miroslav Antić“ sa početkom u 11 sati.
„Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog mera koje Vlada Republike Srbije sprovodi zbog sprečavanje širenja zaraze virusom KOVID-19. Pretpostavljeni broj učesnika je do 30, igrači, treneri, personalni asistenti, sudije, tehnička lica“, kaže predsednik KKK „Nais“ Marko Aleksandrović, koji se ovom prilikom zahvalio rukovodstvu grada Grada Niša za podršku da u ovim teškim vremenima klub opstane.
„Veoma nam je drago što u kratkom periodu imamo priliku da još jednom odmerimo snage sa novoformiranim klubom košarke u kolicima, koji je sastavljen od nekoliko vrhunskih pojedinaca, članova naše reprezentacije. Pripremne utakmice su veoma važne za naš klub, jer na najbolji način tempiramo formu za početak nove sezone“ – rekao je trener ekipe Miljan Hadžović.

Povezane objave