Info sesija – Zapošljavanje osoba sa inavliditetom

Autor Uklonimo barijere

Autor: Neven Obradović

Uklonimo Barijere

Foto: Forum mladih sa invaliditetom

Forum mladih sa invaliditetom u utorak 20. oktobra sa početkom u 12:30 časova organizuje info sesiju „Zapošljavanje osoba sa invaliditetom“ u hotelu „New City“ u Nišu. Cilj info sesije je podrška u rešavanju prepreka i problema vezanih za uspešan proces zapošljavanja osoba sa invaliditetom u svim sektorima i na otvorenom tržištu rada.

Udruženje „Forum mladih sa invaliditetom“  poseduje višegodišnje iskustvo u saradnji sa kompanijama u procesu zapošljavanja osoba sa invaliditetom i na sesiji će predstaviti inovativne usluge razvijene u okviru projekta „Unapređenje zapošljivosti dugoročno nezaposlenih osoba sa invaliditetom“, koji sprovode uz podršku Evropske unije.

Teme koje će obuhvatiti info sesija su: 1) Priprema i realizacija procesa zapošljavanja osoba sa invaliditetom, 2) Savetodavna podrška Foruma mladih sa invaliditetom za proces zapošljavanja osoba sa invaliditetom 3) Predstavljanje web aplikacije za zapošljavanje osoba sa invaliditetom razvijene od strane Foruma mladih 4) Informisanje o programima Nacionalne službe za zapošljavanje.

Svi zainteresovani za učešće na info sesiji mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara.

Povezane objave